In het atelier worden verschillende workshops gegeven

 

 

Workshop grafiek

 

In het atelier staat een oerdegelijke drukpers, waar je naar hartenlust gebruik van kan maken.

 

Ontwerp je eigen kaart en druk hem af zo vaak je wilt. Wat dacht je van je eigen geboortekaart voor je kleintje, of een zelfontworpen trouwkaart? Je kunt met verschillende kleuren werken, naar jouw eigen unieke fantasie en inzicht.

 Je kunt kiezen voor een sjabloondruk, linosnede, houtsnede of drogenaald-ets. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

 

Heb je nog nooit met een druktechniek gewerkt? Geen probleem, Maaike begeleidt je naar behoefte. Je bent ook als absolute beginner van harte welkom !

Er is een wekelijkse grafiekbijeenkomst, op de maandagmiddag. Hier kun je je eigen ideeëuitwerken, uiteraard met begeleiding naar behoefte. Je kunt ook een of meer losse workshops komen doen, met een groepje vanaf 3 personen. Hiervoor kun je een afspraak maken, door even te bellen of het contactformulier in te vullen.


Workshop schilderen met acrylverf

 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van acrylverf. Deze verf is te gebruiken op doek, maar ook op vele andere ondergronden. Denk hierbij aan een houten paneel voor in de tuin, een wijnkistje, een klein meubelstuk of een dienblad.

De verf is op vele manieren te verwerken. Transparant, maar je kunt het ook met een paletmes in dikke lagen aanbrengen. Acrylverf is geur arm en droogt snel.

Op dinsdagmiddag en woensdagavond is er een schilderbijeenkomst, maar je kunt ook met een groepje een workshop van een dagdeel komen doen. Hiervoor kun je een afspraak maken via het contactformulier. Even bellen kan natuurlijk ook.

Je bent als gevorderde en beginner welkom. Maaike begeleidt je naar behoefte.Workshop textiel bedrukken

 

Ontwerp een mooie print en maak een sjabloon. Nu kun je zelf een lap naar keuze gaan bedrukken. Maak hiermee jouw unieke kussen, tas, sjaal of iets anders naar keuze.

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je je idee omzet in een geschikt ontwerp om textiel te bedrukken. Dit doe je door een sjabloon te maken, dat je op verschillende manieren op de stof kan leggen, om de verf over te brengen. Je kunt ook meerdere sjablonen maken, om meer kleuren te drukken.

Ook is het mogelijk om uit de vrije hand op de stof te schilderen.

 

Je bent al welkom met een groepje vanaf 3 personen. Je kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier. Even bellen mag ook.

 


Wil je een workshop komen doen, of wil je eerst meer informatie?  Gebruik het formulier hieronder.